Field Lab Robotics

FieldLab Robotics is ooit ontstaan uit een succesvolle samenwerking tussen 2 bedrijven. Al snel sloten andere bedrijven en organisaties zich aan en ontstond er een fundament voor het huidige FieldLab Robotics. Samenwerking is nog steeds het fundament en samen vormen ze de FieldLab Robotics Community, die we de komende jaren verder willen opbouwen en uitbouwen.

Doelgroepen

Community

Robotica cluster

Door samenwerking bouwen we inspirerende showcases van een sterk cluster van robotica bedrijven in de regio voor aan potentiële klanten, werknemers en jongeren. Samenwerking is tevens het fundament voor innovatie. Daarbij is FLR ook de brug tussen ons en kennisinstellingen.

Maak-Logistiek-Agri-Zorg

Robotiseren en digitaliseren van productie- en logistieke processen is een must in deze sectoren. FLR is het enige onafhankelijke kenniscentrum in de regio, waar we inspiratie kunnen opdoen van wat er allemaal mogelijk is op dit terrein, een compleet beeld kunnen krijgen van het aanbod in de regio, kunnen leren van collega ondernemers en experts, mensen kunnen laten nascholen, onafhankelijk advies kunnen krijgen en mee kunnen doen aan Smart Industry innovatie projecten.

Kennisinstellingen & Onderwijs

FLR is de brug tussen ons en de bedrijven in het robotica cluster in de regio. Kennis met elkaar delen is kennis vermenigvuldigen. We kunnen onze kennis inzetten voor bedrijven en medewerkers, bedrijven kunnen hun kennis inzetten voor onze docenten en jongeren. Samen kunnen we participeren in Smart Industry innovatie project.

Overheden & Intermediairen

FLR levert een actieve en positieve bijdrage aan de regionale arbeidsmarkt, het vestigingsklimaat, concurrentievermogen van bedrijven en aan de branding van de regio.

Wil jij ook deel uitmaken van onze Community? Dan heb je 2 mogelijkheden:

  • Belangstellende bedrijven en organisaties, die onderdeel uitmaken van onze doelgroep, kunnen incidenteel deelnemen aan onze activiteiten
  • Je kunt er ook voor kiezen om structureler betrokken te zijn en partner te worden van de FieldLab Robotics Community.