Field Lab Robotics

Schermafbeelding 2021-11-22 om 13.58.38

Zuyd Ball: 100 Studenten Zuyd Engineering bouwen een voetbal robot

  • 22 november 2021

Meer dan 100 startten in september 2021 met hun HBO opleiding aan Zuyd Engineering. Tot en met 5 november hebben ze in teams gewerkt aan een voetbal robot. FieldLab Robotics was hun opdrachtgever.

Gesprekken met de klant (leerlingen basisonderwijs), ontwerpen, bouwen, programmeren, testen en de battle. Al deze zaken kwamen aan de orde in dit project. Op 5 november streden alle robots met elkaar.

De studenten waren super enthousiast en vertelden dat ze in het begin niet hadden verwacht dat het zo uitdagend zou zijn om deze robots te maken. Een prachtig voorbeeld van eigentijds onderwijs waardoor studenten gemotiveerd worden voor nieuwe technologie.

De winnende teams brengen op 20 januari 2022 naar FieldLab Robotics.