Field Lab Robotics

IMG_6499

Meet & Match Robotisering & Logistiek

  • 22 november 2021

Zo’n 20 bedrijven uit de maakindustrie, logistiek en robotisering ontmoetten elkaar op 4 november jl. in Roermond bij FieldLab Robotics. Iedereen werd door experts bijgepraat over de meest recente ontwikkelingen op dit gebied. Bovendien was er volop gelegenheid voor iedereen om de eigen kennis, ervaringen, behoeften en wensen te delen.

Drs. Meino Noordenbos over de Meet & Match #Robotisering & #Logistiekd.d. 4 november jl: “Was echt interessant en de business case goed krijgen en dan doen doen doen betekent dat alle mogelijke referenties veel gecommuniceerd worden… En jullie bijdrage was daar goed in.”

Rob Habraken van #Sanders Machinebouw voor de Meet & Match Robotisering & Logistiek d.d. 4 november jl.: “Dank je voor de M&M. Voor mij een nieuwe manier om kennis te maken met andere bedrijven die mogelijk aanvullend zijn voor ons als system intergrator, maar ook de kennismaking met “mogelijke concurrentie”. Zoals je aangaf, het is maar net hoe je hiermee omgaat/ het ervaart. Een interesante bijkomst.”

Dit event werd georganiseerd in samenwerking met Fieldlab Flexibel Manufacturing (BIC Eindhoven), Breda Robotics en MKB Robotiseert.