Field Lab Robotics

Schermafbeelding 2018-02-26 om 10.45.28 kopie

Directeur benoemd!

  • 10 januari 2020

Wij gaan het nieuwe jaar voortvarend van start! Met ingang van 1 januari 2020 is Mr. Saskia van der Laak MMO, benoemd als directeur van Field Lab Robotics. 

Saskia heeft 15 jaar bij LWV/VNO-NCW gewerkt en daar haar sporen verdiend in de triple helix van ondernemingen, overheden en onderwijsinstellingen. Innovatie door samenwerking was daarbij altijd het centrale thema. Zij was trekker van de Limburgse Versnellingstafels, waar honderden MBK bedrijven samen werkten aan vele nieuwe producten/diensten. Ook was zij initiatiefnemer van een LWV Acceleration class project, dat beoogt ideeën om te zetten in bedrijven. Sinds 2015 is Saskia als zelfstandig ondernemer actief op de terreinen van innovatie en organisatieontwikkeling. Meer over Saskia.

Samen gaan wij Field Lab Robotics uitbouwen tot het Limburgse kenniscentrum voor Robotica. 

Michael Vermeer & Twan Schellekens

Founders Field Lab Robotics