Field Lab Robotics

Innovative Robots

Vacature? Neem een robot!

  • 13 augustus 2019

Kort door de bocht is dit de samenvatting van het artikel dat Frans Driessen voor De Limburger heeft geschreven. Hij heeft het Field Lab Robotics in Roermond bezocht na aanleiding van de toegekende subsidie van de provincie Limburg. Met deze steun kan het Field Lab transformeren in een heus experiance center voor de regio. Voor bedrijven is dit een unieke kans de razendsnelle ontwikkelingen in de robotica en van autonoom rijdende voertuigen voor hun eigen procesoptimalisatie in te zetten. Juist in een van de logistieke hotspots van Europa moeten bedrijven innoveren om het te kort aan personeel op te vangen. Het kan heel eenvoudig met de oplossingen die het Field Lab Robotics biedt.

Het volledige artikel leest u hier.