Field Lab Robotics

Metaalunie in het FieldLab 10 jan 2019

Nieuwjaarsbijeenkomst

  • 11 januari 2019

Het nieuwe jaar is ook voor het Field Lab Robotics goed begonnen. De Regio Zuid van de Koninklijke Metaalunie heeft het lab in Roermond gekozen voor het houden van haar nieuwjaarsbijeenkomst op 10 januari. De ruim 70 gasten werden verwelkomt door Fried Kaanen, landelijk voorzitter, en Ferrie Zandstra, voorzitter district Limburg. In hun toespraken kwam het economisch goede afgelopen jaar naar voren en prezen zij de ondernemerschap van hun leden. Tegelijkertijd verwezen zij ook naar de uitdagingen die 2019 brengt: een nieuwe CAO, een eventuele Brexit en de krapper wordende arbeidsmarkt. Met name het laatste is de reden een kijkje te nemen in het Field Lab Robotics. De demonstratie van de material handling oplossing heeft dan ook veel los gemaakt onder de leden. De mogelijkheden werden uitvoerig onder het genot van een heerlijk hapje en verschillende drankjes tot laat in de avond onderling en met de partners van het Field Lab besproken.