Field Lab Robotics

SmartIndustry

Stuurgroep Smart Industry erkent Fieldlab

  • 10 juli 2018

“Een groot compliment voor onze inspanningen”, zo omschrijft Andreas Sprang het nieuws dat de Stuurgroep Smart Industry het Fieldlab Robotics de status aspirant Fieldlab heeft toegekend. “Wij zijn trots het eerste FieldLab in Limburg te zijn, alhoewel wij ons ook op de Euregio richten”, vervolgt hij, “en juist daarom ondersteunen en verwerkelijken wij graag de ambitie van overheid en ondernemers dat Nederland in 2021 het meest flexibele en het beste digitaal verbonden productienetwerk van Europa heeft. Simpel gezegd: wij helpen Nederland welvarend te houden ondanks een krimpende beroepsbevolking ”

Smart Industry is het initatief van FME, het ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel, Koninklijke Metaalunie en TNO. Meer info op de site van smart industry.