Field Lab Robotics

intelligente sensoren voor de gehele supply chain

Welkom Pharox

  • 4 mei 2018

Wij heten Pharox van harte welkom als lid van het Field Lab Robotics. Pharox maakt de totale supply chain inzichtelijk – zowel binnen als ook buiten. Daardoor wordt het gehele proces voorspelbaar en nog beter te sturen. Op afwijkingen kan snel en juist gereageerd worden omdat real-time data beschikbaar is. Bovendien kunnen de bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden d.m.v. het analyseren van de verzamelde gegevens.
Het hart van Pharox is een op sensoren gebaseerd IoT-systeem dat een volledig verbonden en transparant platform creëert. Hiermee wordt een antwoord gegeven op de veeleisende wereldwijde handel en haar behoefte informatie sneller te kunnen verwerken. Allen zo kunnen slimmere keuzes voor de beste distributie methode gemaakt worden die tevens rekening houden met de snelle veranderingen van vandaag.