Field Lab Robotics

 

Smart Industry staat voor verregaande digitalisering, het aan elkaar koppelen van producten, machines en mensen én de inzet van nieuwe productietechnologie. Dit biedt veel kansen voor bestaande en nieuwe bedrijven in de maakindustrie, logistiek, agribusiness en ook in de zorg. Bovendien bevordert het onze concurrentiepositie. Robotisering is een belangrijke component van Smart Industry. Daarin kunnen we nog veel stappen zetten. 

Het is de ambitie van Field Lab Robotics om daaraan een actieve bijdrage te leveren. Opgericht in 2017 als showroom door 2 MKB ondernemers heeft dit initiatief zich verder ontwikkeld tot het eerste Limburgse Field Lab, dat deel uitmaakt van het landelijke Smart Industry netwerk.

.Op 8 oktober a.s. opent Field Lab Robotics haar deuren als hét onafhankelijke kenniscentrum waar bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden inspiratie kunnen opdoen, kennis en ervaring kunnen delen, medewerkers opleiden en samen kunnen innoveren op het gebied van industriële robotica. Het kloppende hart van het Lab is het Experience Center, waar horen, zien, doen en beleven centraal staan.

Is jouw bedrijf actief in de robotica keten, maakindustrie, logistiek, agribusiness of zorg? Dan ben je op 8 oktober van harte welkom.

Vanaf 14.45 uur ben je welkom. Om 15.00 uur start het programma:

  • Ontvangst en welkom.
  • Ambitie en Activiteiten van Field Lab Robotics worden gepresenteerd en toegelicht door Saskia van der Laak, directeur van het Field Lab.
  • Daarna volgt er natuurlijk een spetterende demonstratie van industriële robots en zelfrijdende voertuigen. Een toelichting daarop wordt gegeven door de founders van het Field Lab, Twan Schellekens (AGVR) en Michael Vermeer (Robomotive).

Aansluitend is er volop gelegenheid om onder het genot van een borrel en een hapje te netwerken.

We kunnen vanwege de veilige afstand van 1,5 meter slechts een beperkt aantal gasten ontvangen.