Field Lab Robotics

 

 

Ambities & Activiteiten

Field Lab Robotics is hét onafhankelijke kenniscentrum op het biede van industriële robotisering.

Het is onze ambitie om directeuren, bestuurders en managers van bedrijven en organisaties in maakindustrie, logistiek, agri en zorg bewust te maken van de kansen die robotica biedt voor de eigen organisatie. Niet alleen kansen voor de toekomst, maar ook hier en nu. Primair richten we ons op Limburg.

Onze ambities en activiteiten  hebben we weer gegeven in een ambitie piramide.

We richten ons op alle spelers in het economische cluster van industriële rotobics:

  • bedrijven in de keten;
  • bedrijven en organisaties in de maakindustrie, logistiek, agribusiness en zorg;
  • kennisinstituten;
  • overheden en intermediaire organisaties.

We zijn ervan overtuigd dat zien, beleven en ervaren de beste manier is om onze ambitie te realiseren. Daarom hebben we samen met onze partners een Experience Center ingericht, waar het merendeel van onze activiteiten zal plaatsvinden.

Met ingang van 1 oktober 2020 openen we onze deuren. Dat doen we met een feestelijke opening, waar we vanwege corona slechts een beperkt aantal gasten mogen ontvangen. Op 8 oktober ben jij ook welkom!

In de periode daarna beklimmen we de eerste tredes van onze ambitie piramide. Met ingang van oktober organiseren we inspiratie bijeenkomsten en workshops. In 2021 breiden we onze activiteiten verder uit. 

Wat we nu al voor je kunnen doen is nagaan of onze partner bedrijven een stageplek voor je hebben of dat kennisinstellingen een geschikte student voor jouw bedrijf kunnen leveren (stage of werk).