Field Lab Robotics

DVC_SI

Gratis lezing: data uit robots

  • 25 september 2019

Op donderdag 17 oktober zal Michael Vermeer, CEO Robomotive, partner in het Fieldlab Robotics, tijdens het eerste jaarevenement van het Data Value Center – Smart Industry (DVC-SI) een boeiende sessie over waardevolle data uit robotinstallaties geven. Ruim 100 MKB ondernemers uit de maakindustrie worden die dag op de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven verwacht.

Data verzamelen is op zich niks nieuws. Maar met moderne middelen kunnen de data nu benut worden voor efficiëntere productieprocessen, slimmer onderhoud, nieuwe producten en diensten, of zelfs nieuwe businessmodellen. Je kunt er dus geld mee verdienen, klanten beter bedienen, je positie versterken. Verre toekomst? Niets is minder waar!

Meer informatie en aanmelden

Voor het volledige programma, alle sprekers en voor registratie: www.smartindustry.nl/dvcjaarevenement19